Need For Speed: Heat

Проблеми и дискусии свързани с компютърни игри, конзолни игри, PlayStation, Xbox и други.
Аватар
HeLLBANNiANZ
Потребител
Потребител
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Мар 2022, 15:54
Местоположение: In the world
Discord: Shadow of Intent#7777
Пол: Мъж
Любим сървър: AWP
Интереси: Photoshop

Need For Speed: Heat

Мнение от HeLLBANNiANZ »

Need for Speed: Heat е двадесет и деветата игра от серията Need for Speed ​​и четвъртата, разработена от Ghost Games.

Издателят Electronic Arts обяви, че ще бъде пуснат за PC, PlayStation 4 и Xbox One на 8 ноември 2019 г. По-ранна 10-часова пробна дата на пускане на 5 ноември 2019 г. беше очертана заедно с разкриването на EA Access чрез PlayStation 4 и Xbox One, както и Origin Access за компютър на същата дата.[1] Тези с абонамент за Origin Access Premier за компютър могат да играят пълната версия на Deluxe Edition на Need for Speed: Heat, която беше достъпна на 5 ноември 2019 г.

Името на играта от 2019 г. беше разкрито на 14 август 2019 г. с разкриващ трейлър, показващ обстановката, контраст на легитимни и незаконни състезания, присъствието на полиция и уникални аватари на играчи. Официалният уебсайт на Need for Speed ​​също беше актуализиран с втори таймер за обратно отброяване, който приключи на 19 август 2019 г. в 20:00 (BST) / 12:00 (PDT) / 19:00 (UTC) и завърши с пускането на трейлър за игра по време на Gamescom Откриване на събитие Night Live.

След разкриването на Need for Speed: Heat, статия под капака беше публикувана в r/needforspeed subreddit[2][3] от F8RGE; глобален мениджър за ангажиране на общността в Electronic Arts. Публикацията подчертава аспекти, уникални за Need for Speed: Heat, и че играта не включва никакви кутии за плячка, които се появиха като пратки в предишната игра на Ghost; Need for Speed: Отплата.

Той отбеляза 25-ата годишнина на поредицата, след пускането на първата игра през 1994 г. – Road & Track Presents: The Need for Speed ​​– и втората игра, обозначаваща дългата история на поредицата след Black Edition на Need for Speed: Most Wanted; издаден през 2005 г., за да отбележи 10-то място на поредицата

За повече информация, както източник: https://nfs.fandom.com/wiki/Need_for_Speed:_Heat
Аватар
NecheB
Администратор
Администратор
Мнения: 12
Регистриран на: 07 Дек 2021, 23:53

Re: Need For Speed: Heat

Мнение от NecheB »

Публикувай отговор